Behandlingar

Massage är bra för mer än vad vi tror
Idag konstaterar forskare världen över att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, att hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

 • Massage
 • gör spända muskler mjuka och elastiska
 • ökar blodcirkulationen i musklerna
 • ökar lymfcirkulationen
 • stärker immunförsvaret
 • har en avslappnande effekt på kroppen
 • ger en djupare och lugnare andning
 • ökar utsöndringen av vätska och restprodukter
 • ger en ökad kroppskännedom
 • har god effekt på träningsvärk
 • motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • motverkar stress
 • har en lugnande effekt på nervsystemet
 • ökar vår koncentrationsförmåga
 • ökar kroppens allmänna välbefinnande
 • motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad

Theosis healing

Healing med de fyra elementen
Är en healing som balanserar de fyra elementen jord, vatten, eld och luft i oss, är bra om man är för ojordad, sömnproblem, stress och mensvärk. Detta är den healing som jag gör som går djupast in i det fysiska vilket betyder att den lämpar sig bäst för fysiska problem även om orsaken kan vara känslomässiga eller mentala.

Ärkeängelhealing
Är en kraftfull healing i tätt samarbete med ärkeänglarna som arbetar med allt från fysiska problem till tankar och känslor, även bra vid sömnproblem, stress och mensvärk. Det är den här behandlingen som är den som jag arbetar mest med. Den har en riktigt bra balans mellan fysiska problem känslor och tankar där ärkeänglarna arbetar för att skapa störst möjliga positiva förändring i situationen som den är vid behandlingstillfället.

Familjekarmahealing
Är en healing som transformerar familjen/släktens inte så positiva drag som har samlat ihop sig sedan urminnes tider. T.ex. Dotter/son som tar efter onödiga saker av sin mamma eller pappa. (Detta är ofta en av de största hinder vi stöter på i våra liv.) Alla har vi mönster som vi ärvt av våra föräldrar som är positiva och inte så positiva behandlingen gör att vi blir fria att välja vilka mönster vi vill ha och skapar möjlighet att släppa de inte så positiva och låta dem vara.
Den här behandlingen är 7 gånger med två eller tre veckors mellanrum. (Helst samma dag och tid)
Läs mer om familjekarmahealing här!

Personlig karmahealing
Är en healing som transformerar din egen karma så att du släpper det som du inte behöver bära på längre från detta och tidigare liv. Detta är en behandling som påverkar stora delar av livet och löser många problem som vi själva inte upplevde att vi hade, samt även väl kända problemställningar. Den här behandlingen löser också problem i detta livet som har ursprung i ett tidigare liv. Den här behandlingen är 7 gånger med två eller tre veckors mellanrum (Helst samma dag och tid). Behandlingen kommer vanligtvis efter familjekarmahealingen.

Kristus medvetande-healing
Är en healing som öppnar det inre hjärtat för den ovillkorliga kärleken och transformerar djup sorg och ensamhet som kanske känns helt obefogad. Den här behandlingen och lämpar sig bäst att om man känner en tyngd över hjärtat eller känner att hjärtat är instängt. Healing löser upp tyngden och ersätter det med positiv kraft.
Behandlingen ökar din själs inflytande i ditt liv och det skänker vanligtvis ett lugn och en trygget i varför livet är som det är.

Hjärtehealing
Är en mjuk omfamnande healing som samtidigt är djupgående. Den hjälper bäst vid känsloproblem, en upplevelse av en tyngd i hjärtat eller för att få en riktigt djup avslappning. Något som skiljer hjärtehealingen från de andra healingarna är att jag väldigt sällan har fysisk kontakt under behandlingen vilket gör det möjligt för den omfamnande energin att påverka på djupare nivåer.

Kanalisering
Känner du att du önskar att få svar på frågor eller önskar att få råd om något, så finns här möjligheten att få svar och råd ifrån guider, änglar, uppstigna mästare och andra väsen. Här kommer olika väsenen igenom som ger sina budskap och förmedlar det du behöver veta. Det är ett bra tillfälle att få svar på frågor eller helt enkelt få reda på vad dina guider och änlar anser att du behöver veta just nu.

Andlig terapi
Kan även kallas healingsterapi, den är tillskillnad från mina andra behandlingar en kommunikativ behandling vilket betyder att under ett djupt avslappnat tillstånd leds och guidas du igenom känslor och tankar med ditt inre och din själ som samarbetspartner vilken ger möjlighet att lösa upp och transformera djupa trauman från detta och tidigare liv. Detta leder till en större själskontakt vilket ofta visar sig i större förmåga till att vara medveten om känslor och tankar vilket skänker större självinsikt och djupare förståelse för livet.

Distanshealing
Alla healingbehandlingarna ovan kan även ges via distans. Detta betyder att jag via ett fotografi sänder healing till dig där du befinner dig.
Vilket betyder att man kan få healing även om man skulle vara bortrest, på semester eller om man är sängliggande sjuk. Behandlingen är lika kraftfull som när jag är fysiskt närvarande.


Priser

De flesta behandlingarna tar ca en timme och kostar 800:-

Kanalisering är på 30 min och kostar 500:- inspelning av kanaliseringen ingår.

För Andlig terapi och Joyful Evolution är priset 1000:- och då är behandlingen på ca 1½ timme.

Jag behandlar mest på distans och i Växjö men kommer en gång i månaden till Göteborg. Finns intresse kan jag komma till andra platser om det är några stycken som är intresserade. Hör gärna av er för mera information