Föredrag

Elementaler
Hur påverkas vi av energimönster (elementaler) och varför kan det vara så svårt att bryta dem. Föredraget ger en överblick av hur elementaler fungerar och på vilket sätt vi kan arbeta med dem.

Andlig utveckling
Föredragets innehåll är flexibelt och baseras på vad deltagarna önskar. Föredraget innehåller oftast en mix av alla andra föredrag med fokus på vår väg genom våra liv.

Chakra & våra olika kroppar
Föredraget går igenom de 7 stora chakran och visar på att vi är mera än den fysiska kroppen, med övningar, som kan omsättas till vardagen.

Energier & energistrukturer i vardagen
Föredraget handlar om hur vi kan omsätta teori till praktiskt användande av kunskapen i vår vardag och hur det påverkar oss och våra närmaste.

Stjärnmänniskor & Änglamänniskor
Föredraget försöker att ge en grundläggande uppfattning om vad stjärnmänniskor och änglamänniskor är och om du är en av dem. Via meditation och teori ger vi oss in en djupare del av oss själva.

Tidigare & nästkommande liv
Vi går igenom olika teorier på reinkarnation och via meditation försöker att komma i kontakt med ett tidigare liv och upplever hur det var.

Vad är meditation?
Vi går igenom vad meditation är hur det går till och varför det är bra. Vi prövar också att meditera på ett par olika sätt.

Frågestund
Det tveklöst populäraste föredraget där gruppen ställer frågor om andliga ämnen och jag svarar utifrån olika teorier och belyser valmöjligheter och hur svårigheter enklast transformeras.

Priser
2 timmars föredrag kostar 200 kr per person.
4 timmars föredrag kostar 300 kr per person.