Webbkurs De 7 Strålarna 30/3

Webbkurs De 7 Strålarna 30/3

Skulle du vilja lära dig mera om De 7 strålarna?
Här kommer du att få möjlighet att skapa dig en förståelse om de 7 strålarna och vad de är för något. Du kommer även att få en teoretisk förståelse för vad de olika sorterna skapar för effekt i dig.

De 7 strålarna är en djupgående visdom om 7 grundläggande energier som påverkar allt som är skapat i universum, dessa energier påverkar allt från hur vi som människor tänker, känner och till och med hur vi packar en resväska… till stjärnorna och planeternas grundvibration och varför livet på jorden är som det är. Fokuset i den här kursen kommer att handla om att förstå vilka energier vi pratar om och hitta praktiska exempel i vår vardag för att förklara det, vilket kommer att hjälpa oss att förstå oss själva och andra människor mera och djupare.

Kursens innehåll är:
• Stråle 1 till 7
• Psykologi och de 7 strålarna
• Olika andliga resor på de olika strålarna
• Chakran och plan med de 7 strålarna
• De 7 strålarna i musik

Kursen är en webkurs som gör att du kan vara med där du är just då.
Det du behöver är en dator, padda eller telefon som har en mikrofon och en webkamera i sig. Kursledaren (Patrik) kommer att vara på bild under kursen och prata live och har då även möjlighet att svara på frågor som kommer under kursen.
Kursen kommer också att spelas in och alla deltagare kommer att få en länk till inspelningen med möjlighet att ladda hem den och titta på den flera gånger. Detta är även bra om livet kommer emellan och du missar en gång, så kan du titta på det i efterhand.

Pris: 2400:-
Plats: Där du är
Datum: 30/3, 13/4, 27/4, 11/5, 25/5, 8/6, 22/6, 6/7
(Tisdagar ojämn vecka 8 tillfällen)
Tid: 18.30 – 20.30
Undervisare: Solen i Jorden / Patrik Solherde
Anmälan: För anmälan och information kontakta Patrik
Telefon 0706-304791 eller via mail info@solenijorden.se
Delbetalning är möjlig