Kontakt

Solen i Jorden

Befinner sig i Ödeshög fysiskt men ger oftast distansbehandlingar.

Bankgironummer: 222-3816
Swish: 1231422526

Innehar F-skattesedel!

 

Kontakta oss

För bokning av behandling eller information:
Telefon: 0706-304791

Mail: patrik@solenijorden.se

Anmäl er till nyhetsbrev

Patrik har utbildat sig till friskvårdsterapeut på GGI och har en flerårig utbildning i Theosis healing samt flera utbildningar inom bl.a. pedagogik, meditation, healing, alternativmedicin, mindfulness och andlig filosofi.

 

Patrik håller kurser och föredrag inom andlig utveckling och meditation och har behandlat aktivt sedan 2002. Patrik befinner sig i Ödeshög men ger även behandlingar på distans vilket har blivit det vanligaste för honom.

 

Han behandlar även ibland i Stockholm och Göteborg, Och ger även kurser, föredrag och behandlingar på annan ort efter överenskommelse.

 

Patrik är inte kopplad till någon trosinriktning utan tror att alla människor bär på en del av sanningen. Patrik har inriktat sig på att få andlig filosofi och psykologi att bli användbar i vardagen, så att vi lär oss arbeta med livet istället för emot det.

Länkar

Den Gyldne Cirkel

 

Detta är ett utbildningscenter i Danmark där Patrik har gått det mesta som finns att gå. Centret är öppet och ligger i fin natur som inspirerar till promenader. Centret är en lugn plats i det hetsiga livet där man har möjlighet att lära sig om djup andlighet, så man kan föra den med sig i sin vardag.
www.dengyldnecirkel.dk

Englagård

 

Englagård är en kursgård som ligger söder om Örebro mellan Hallsberg och Askersund. ibland ger Patrik behandlingar där och håller även kurser där.
http://www.retreat.nu/