Behandlingar

Behandlingar

Familjekarmahealing

Är en healing som transformerar familjen/släktens inte så positiva drag som har samlat ihop sig sedan urminnes tider. T.ex. Dotter/son som tar efter onödiga saker av sin mamma eller pappa. (Detta är ofta en av de största hinder vi stöter på i våra liv.) Alla har vi mönster som vi ärvt av våra föräldrar som är positiva och inte så positiva behandlingen gör att vi blir fria att välja vilka mönster vi vill ha och skapar möjlighet att släppa de inte så positiva och låta dem vara.
Den här behandlingen är 7 gånger med tre eller fyra veckors mellanrum. (Helst samma dag och tid)
Läs mer om familjekarmahealing här!

Kanalisering

Känner du att du önskar att få svar på frågor eller önskar att få råd om något, så finns här möjligheten att få svar och råd ifrån guider, änglar, uppstigna mästare och andra väsen. Här kommer olika väsen igenom som ger sina budskap och förmedlar det du behöver veta. Det är ett bra tillfälle att få svar på frågor eller helt enkelt få reda på vad dina guider och änglar anser att du behöver veta just nu.

Ärkeängelhealing

Är en kraftfull healing i tätt samarbete med ärkeänglarna som arbetar med allt från fysiska problem till tankar och känslor, även bra vid sömnproblem, stress och mensvärk. Det är den här behandlingen som är den som jag arbetar mest med. Den har en riktigt bra balans mellan fysiska problem känslor och tankar där ärkeänglarna arbetar för att skapa störst möjliga positiva förändring i situationen som den är vid behandlingstillfället.

Massage är bra för mer än vad vi tror

Idag konstaterar forskare världen över att massage påverkar det autonoma (icke viljemässiga) nervsystemet, att hormoner som ger lugn frigörs, blodcirkulationen ökar och musklernas spänning minskar.

Massage

  • motverkar stress
  • ökar blodcirkulationen i musklerna
  • stärker immunförsvaret
  • motverkar spänningar vid smärttillstånd
  • gör spända muskler mjuka och elastiska
  • ökar vår koncentrationsförmåga
Personlig karmahealing

Är en healing som transformerar din egen karma så att du släpper det som du inte behöver bära på längre från detta och tidigare liv. Detta är en behandling som påverkar stora delar av livet och löser många problem som vi själva inte upplevde att vi hade, samt även väl kända problemställningar. Den här behandlingen löser också problem i detta livet som har ursprung i ett tidigare liv. Den här behandlingen är 7 gånger med tre eller fyra veckors mellanrum (Helst samma dag och tid). Behandlingen kommer vanligtvis efter familjekarmahealingen.

Kristus medvetande-healing

Är en healing som öppnar det inre hjärtat för den ovillkorliga kärleken och transformerar djup sorg och ensamhet som kanske känns helt obefogad. Den här behandlingen och lämpar sig bäst att om man känner en tyngd över hjärtat eller känner att hjärtat är instängt. Healing löser upp tyngden och ersätter det med positiv kraft.
Behandlingen ökar din själs inflytande i ditt liv och det skänker vanligtvis ett lugn och en trygget i varför livet är som det är.

Hjärtehealing

Är en mjuk omfamnande healing som samtidigt är djupgående. Den hjälper bäst vid känsloproblem, en upplevelse av en tyngd i hjärtat eller för att få en riktigt djup avslappning. Något som skiljer hjärtehealingen från de andra healingarna är att jag väldigt sällan har fysisk kontakt under behandlingen vilket gör det möjligt för den omfamnande energin att påverka på djupare nivåer.

Healing med de fyra elementen

Är en healing som balanserar de fyra elementen jord, vatten, eld och luft i oss, är bra om man är för ojordad, sömnproblem, stress och mensvärk. Detta är den healing som jag gör som går djupast in i det fysiska vilket betyder att den lämpar sig bäst för fysiska problem även om orsaken kan vara känslomässiga eller mentala.

Andlig terapi

Kan även kallas healingsterapi, den är tillskillnad från mina andra behandlingar en kommunikativ behandling vilket betyder att under ett djupt avslappnat tillstånd leds och guidas du igenom känslor och tankar med ditt inre och din själ som samarbetspartner vilken ger möjlighet att lösa upp och transformera djupa trauman från detta och tidigare liv. Detta leder till en större själskontakt vilket ofta visar sig i större förmåga till att vara medveten om känslor och tankar vilket skänker större självinsikt och djupare förståelse för livet.

Andlig Coaching

Är en form för coachning med huvudfokus på din andliga utveckling. Via samtal övningar och fördjupad förståelse så hjälps du vidare och djupare på din egna andliga väg som är sammanflätad med din vardag.

Mindfulness för stresshantering

Lär dig att slappna av och hamna mera i nuet. Med mindfulness som utgångspunkt så får du hjälp med att hitta ett stabilt inre och lära dig var det betyder att vara närvarande i nuet och hur du på sikt kan leva i det, och märka hur stressen försvinner från ditt liv.

Joyful Evolution

Är en terapibehandling som fokuserar på att skapa en balans mellan det undermedvetna, medvetna och övermedvetna jaget. Behandlingen ”sluter fred” med dig själv och gör att hela du samarbetar mot det du önskar i livet i samförstånd med din Själ.

Priser

De flesta behandlingarna tar ca en timme och kostar 800:-

Kanalisering är på 30 min och kostar 500:- inspelning av kanaliseringen ingår.

För Andlig terapi och Joyful Evolution är priset 1200:- och då är behandlingen på ca 1½ timme.
Behandlingarna sker vanligtvis på distans men om det finns intresse att vi ska komma till annan ort så är det möjligt om det är några stycken som är intresserade. Hör gärna av er för mera information. Alla behandlingar kan ges på distans (utom massage) antingen via telefon eller videosamtal. Detta gör att oavsett var du är så finns möjlighet att få en behandling.